Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carul cu miere Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 9 pareri
Miere cu scortisoara si menta 240g
32 lei
Brand
Carul cu Miere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MiereMix cu Scortisoara si Menta are o consistenta cremoasa, tartinabila si foarte fina. Este o alegere excelenta pentru indulcirea ceaiului de la micul dejun sau gustare, fiind combinata deseori cu gofre, clatite, budinca sau este pur si simplu intinsa pe paine cu unt. Toate acestea fiind imbogatite cu o savoare deosebita, dar si cu proprietati benefice organismului.

MiereMix cu Scortisoara si Menta este solutia pentru ceva dulce, dar si sanatos. Imbina doar 3 componente, fara niciun alt fel de adaos.

Mierea poliflora folosita este o miere cruda, neprocesata termic, care in urma unui proces de cristalizare controlat devine crema. Astfel, toate proprietatile si beneficiile de care dispune mierea poliflora raman intacte.

Scortisoara este un condiment obtinut din scoarta interioara a arborelui de scortisoara si contine substante benefice pentru sanatate (cinamaldehida, acid cinamic si cinamat). Astfel, scortisoara poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale, reglarea nivelului de zahar/glucoza din sange, poate atenua disconfortul digestiv si poate reduce nivelul colesterolului LDL. Scortisoara este o sursa bogata de anti-oxidanti, are proprietati anti-inflamatorii, protejeaza functiile cognitive si sanatatea dentara. De asemenea, la fel ca mierea de albine, scortisoara are proprietati antimicrobiene, antifungice si antivirale - care imbunatatesc sistemul imunitar. Pentru ca ajuta la reglarea metabolismului, scortisoara este deseori consumata si in timpul curelor de slabire.

Menta este foarte recunoscuta pentru numeroasele ei proprietati benefice organismului, printre care amintim ca imbunatateste imunitatea, previne greata/varsaturile, amelioreaza durerile de cap, amelioreaza stresul si anxietatea si mentine sanatatea orala.

INGREDIENTE: Miere de albine poliflora*, scortisoara, menta.

Informatii nutritionale 25 g (o portie)

Valoare Energetica (kJ/kcal): 337.1 / 80.5, Grasimi (g): 0.1 din care: Acizi grasi saturati (g) 0.02, Glucide (g): 20 din care:

Zaharuri (g): 19.7, Proteine (g): 0.3, Sare (g): 0.

Informatii nutritionale 100 g

Valoare Energetica (kJ/kcal): 1348.4 / 322.3, Grasimi (g): 0 din care: Acizi grasi saturati (g) 0, Glucide (g): 80.3 din care: Zaharuri (g): 79.5, Proteine (g): 0.8, Sare (g): 0.

*Se recomanda consumul mierii de albine dupa varsta de 12 luni.
Din Gura in Gura