Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carul cu miere Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 9 pareri
Miere cu ghimbir 250g
32 lei
Brand
Carul cu Miere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mierea cu Ghimbir este un mix care poate contribui la intarirea sistemului imunitar, ajutand organismul la apararea impotriva virusurilor, bacteriilor si a altor substante nocive care pot deregla buna functionare a acestuia.

Ghimbirul este o planta erbacee care a devenit foarte cunoscuta datorita numeroaselor beneficii pe care le poate aduce organismului, fiind folosit de mii de ani in medicina traditionala.

Avand un efect antiinflamator si un continut mare de antioxidanti, ghimbirul se foloseste deseori in medicina naturista. De asemenea, poate ajuta la reducerea colesterolului rau si, astfel, poate preveni accidente vasculare.

Totodata, despre ghimbir se spune ca poate ajuta la combaterea disconfortului digestiv, poate ajuta in tratarea racelilor si ameliorarea alergiilor. Poate ajuta in reducerea stresului, tratarea migrenelor, a durerilor de spate, a crampelor musculare sau cele menstruale. Poate ajuta la reducerea stresului si ar avea un excelent efect energizant. Pe langa acestea, se spune despre ghimbir ca ar fi eficient si in curele de slabire.

Pe de alta parte, ghimbirul nu ar trebui consumat de catre persoanele cu inflamatii ale stomacului sau plamanilor, nici de persoanele care sufera de diabet, iar femeile insarcinate si persoanele diagnosticate cu pietre la fiere trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma ghimbir sau orice tratament pe baza de ghimbir.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se consuma de catre persoanele: alergice la produsele stupului sau la oricare dintre ingredientele produsului; cu intoleranta la fructoza; de catre femeile insarcinate si copiii cu varsta sub 2 ani.
Din Gura in Gura