Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carul cu miere Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 9 pareri
Miere de albine ImunoMiere 250g
36 lei
Brand
Carul cu Miere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Principalele avantaje pe care mixul ImunoMiere le are:

- efect antiinflamator si antioxidant
- proprietati antibacteriene
- stimuleaza productia de anticorpi contribuind astfel la prevenirea imbolnavirilor de orice tip si ajutand corpul sa lupte cu organismele patogene
- contribuie la sanatatea sistemului digestiv
- imbunatateste activitatea inimii si a ficatului
- poate determina o crestere a procentului de hemoglobina din sange.

Pentru a afla mai multe despre pudra de ghimbir, de turmeric si cea de cardamom, te invitam sa citesti si urmatoarele detalii:

Ghimbirul este o planta erbacee care a devenit foarte cunoscuta datorita numeroaselor beneficii pe care le poate aduce organismului, fiind folosit de mii de ani in medicina traditionala.
Avand un efect antiinflamator si un continut mare de antioxidanti, ghimbirul se foloseste deseori in medicina naturista. De asemenea, poate ajuta la reducerea colesterolului rau si, astfel, poate preveni accidente vasculare.
Totodata, despre ghimbir se spune ca poate ajuta la combaterea disconfortului digestiv, poate ajuta in tratarea racelilor si ameliorarea alergiilor. Poate ajuta in reducerea stresului, tratarea migrenelor, a durerilor de spate, a crampelor musculare sau cele menstruale. Poate ajuta la reducerea stresului si ar avea un excelent efect energizant. Pe langa acestea, se spune despre ghimbir ca ar fi eficient si in curele de slabire.
Pe de alta parte, ghimbirul nu ar trebui consumat de catre persoanele cu inflamatii ale stomacului sau plamanilor, nici de persoanele care sufera de diabet, iar femeile insarcinate si persoanele diagnosticate cu pietre la fiere trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma ghimbir sau orice tratament pe baza de ghimbir.

Turmericul este cunoscut inca din medicina chinezeasca antica pentru proprietatile sale, fiind de ajutor in lupta contra afectiunilor antiinflamatorii, ale pielii si pentru ameliorarea problemelor digestive si ale ficatului.

Radacina de turmeric contine un compus special numit „curcumina”, ce are proprietatea de a reduce inflamatia. Scaderea nivelului inflamatiei poate diminua si riscul ca afectiunile sa progreseze si sa devina acute.

Cateva beneficii aduse de acest condiment oriental pentru sanatatea organismului amintim aici:

Este un antiinflamator natural, creste capacitatea antioxidanta a organismului, stimuleaza factorul neurotrofic asociat cu functiile creierului si cu afectiunile cerebrale si poate fi util in prevenirea bolii Alzheimer. De asemenea, scade riscul de afectiuni cardiovasculare, previne formarea cheagurilor de sange si atenueaza toxicitatea lipidelor in ficatul gras.

Cardamomul este un condiment cu o aroma intensa, usor dulce, care seamana cu cea a mentei. Aduce numeroase beneficii si poate contribui la ameliorarea unor probleme de sanatate, dupa cum urmeaza:

- poate ajuta la protectia impotriva unor boli cronice datorita efectelor antiinflamatorii. Compusii antioxidanti din acest condiment pot ajuta la protejarea celulelor impotriva deteriorarii, incetinind si prevenind inflamatia din organism.
- poate ajuta in ameliorarea simptomelor unor boli digestive, atenuand disconfortul, greata si varsaturile. De asemenea, poate fi util in protejarea stomacului de ulcere.
- are proprietati potentiale anticancerigene datorita continutului de fitochimicale naturale, capabile sa lupte impotriva bolilor.
- poate fi eficient impotriva unei varietati de tulpini bacteriene care contribuie la infectii fungice, intoxicatii alimentare. Activitatea antibacteriana se poate datora capacitatii sale de a deteriora membrana celulara a anumitor microbi.
- poate ajuta la cresterea fluxului de aer catre plamani si la imbunatatirea respiratiei prin stimularea unei mai bune absorbtii de oxigen.
- poate contribui la mentinerea sanatatii cardiace prin scaderea tensiunii arteriale, cel mai probabil datorita proprietatilor sale antioxidante si diuretice.
[...]
Din Gura in Gura